A korona

Kép
Sztárok

Monumentális segélykoncertre készülnek a szupersztárok

A történelminek ígérkező One World: Together At Home koncert bevételét a koronavírus elleni küzdelem hőseinek, az egészségügyben dolgozók számára ajánlják fel.

Kép
Promóciók

A L'Oréal Magyarország szolidaritási terve a közösségek és a COVID-19 járvány elleni küzdelem támogatásáért

A L'Oréal Magyarország több mint 20 000 terméket, többek között alkoholos kéztisztító géleket, adományoz a kórházak, gyógyszertárak, hipermarketek, szupermarketek és drogériák számára. A vállalat által Magyarországon végrehajtott intézkedések egy szélesebb körű szolidaritási program részét képezik, amelyet a L'Oréal Csoport egész Európában megvalósít a koronavírus elleni küzdelem támogatásáért.

Kép
Stílus

Lakatos Márk Milánó Fashion Week Vlog - 1. rész

Kreatívigazgatónk, Lakatos Márk még a koronavírus járvány előtt kint járt a pezsgő divatfővárosban, Milánóban, és ebben a videóban elkalauzol titeket a kulisszák mögé!

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait - Anna Daubner melegítőnacival és TikTok videókkal alkalmazkodik a konoravírus helyzethez

Az InStyle új videósorozatában a magyar márkák mögött álló alkotókkal beszélgetünk arról, hogyan sikerül átvészelniük a koronavírus járvány miatt kialakult nehezített helyzetet. Ez alkalommal Daubner Anna mesélt nekünk, hogyan fedezi fel az új lehetőségeket ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban.

Kép
Sztárok

A magyar származású sztárt is megtámadta a koronavírus

A Mick Jagger barátnőjeként elhíresült énekesnő most sem adja fel a harcot.

Kép
Stílus

3 kiegészítőtrend, ami bizarr módon megjósolta a járványt

Bár a divatheteknek még éppen vége lett, mire a koronavírus világszerte elterjedt, mégis úgy tűnik, valamit előre sejthettek a tervezők.

Kép
Életmód

Egész évben velünk lesz - mondja a sztárok kedvenc asztrológusa a koronavírusról

Olvasd el Susan Miller elemzését a járvány bolygóállásáról.

Kép
Promóciók

Mutatjuk, hogyan változik a Spar nyitva tartása a járvány alatt

Eltérő idősávval és egyéb intézkedésekkel reagálnak a koronavírusra a SPAR és INTERSPAR áruházak.

Kép
Sztárok

A színész őszintén vallott félelmeiről a koronavírus és a szülés miatt

Pár hete még boldogan, mosolyogva jelentek meg egy vörös szőnyeges eseményen, ma a napjaikat bezárva és szorongva töltik.

Kép
Sztárok

Tudtad? Címlaplányunk, Trokán Nóra énekelni is tud, nem is akárhogyan

Jó ügyért fakadt dalra Trokán Nóra: kollégáival együtt egy kis mosolyt szeretnének csalni a koronavírus és házi karantén okozta kétségbeesésben az emberek arcára: ne aggódj, fel a fejjel! - üzeni dalban.

Kép
Életmód

Az app, ami megállíthatja a koronavírust

Jövő hétre készülhet el a magyar fejlesztésű app, amely megmondja, hogy találkoztál-e koronavírussal fertőzött személlyel.

Kép
Promóciók

Jótékonysággal buzdít otthonmaradásra a CHERRISK alkalmazása, a CherryGO

A koronavírus miatt kialakult helyzetben új, az időseket támogató jótékonysági kuponnal jelentkezik a CHERRISK by UNIQA alkalmazása, a CherryGO. Az appon belül az Idősek Barátai Program goodie-jára kattintva 03.20-tól bárki támogathatja a kezdeményezést, kupononként 100 cserkóval. Beváltott kupononként a CHERRISK 100 Ft támogatást ad a rászoruló időseket támogató programnak.

Kép
Sztárok

A Bond-lány legyőzte a koronavírust

A gyönyörű és magabiztos sztár megható üzenetben tudatta rajongóival, hogy legyőzte a koronavírust.

Kép
Sztárok

Válogatás a cannes-i filmfesztivál legemlékezetesebb pillanataiból

Hivatalos: A koronavírus-járvány miatt elhalasztják a 73. Cannes-i Fesztivált, így most összegyűjtöttük a filmünnepség legemlékezetesebb stíluspillanatait.

Kép
Életmód

Hogyan takarékoskodjunk koronavírus idején? 10+1 okos tipp, amivel csökkentheted a költségeidet

Kétszer is meggondolod, hogy boltba menj, mert tartasz attól, hogy a nyakadba tüsszentenek, vagy hogy a műanyag felületeken megtapadt a koronavírus? Maradj otthon, és csak akkor menj boltba, amikor szükséges! Íme 10+1 tipp, amivel tovább maradhatsz otthon, és még a pénztárcádat is kíméled.

Kép
Életmód

Koronavírus: így kezeld a ruháidat járvány idején!

A koronavírus-járvány idején fokozott figyelmet kell fordítani ruháinak tisztán tartására is.

Kép
Vegyélhazait

#vegyélhazait - Ezért nagyon fontos, hogy most, a koronavírus idején támogassuk a magyar márkákat, vállalkozásokat, vendéglátókat!

#vegyélhazait otthon, a kanapédon ülve, és támogasd azokat a magyar kisvállalkozásokat, alkotókat, akik most, a koronavírus járvány idején, az önkéntes karanténnal és nyitvatartási korlátozásokkal igencsak nehéz helyzetbe kerültek...

Kép
Sztárok

Elkapta a koronavírust a herceg

Most érkezett a hír, hogy a monacói hercegnek pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Kép
Életmód

A koronavírus pikáns és meglepő velejárója

Vannak, akik a vécégurigákat vásárolják fel, vannak, akiket teljesen más termékek érdekelnek... Vajon a karantén és a feszültség a szexuális életre milyen hatással lesz?

Kép
Sztárok

Angelina Jolie-nak hála nyári ruhákról álmodozunk

A színésznő Los Angelesben ugrott el bevásárolni ebben a sikkes szettben. Ő nem vacakolt azon, hogy kimozduljon-e otthonról a koronavírus idején...betárazott pár élelmiszerből.

Kép
Sztárok

Jared Leto: "Maradjatok otthon, maradjatok biztonságban"

Ezt üzeni Hollywood egyik legszerethetőbb rosszfiúja, aki egy két hetes elvonulásról a koronavírus-járvány hírére tért haza.

Kép
Sztárok

Elmaradnak a filmpremierek is – James Bond ezúttal késik

Sok filmet vártunk idén tavasszal, de most várnunk kell a premierekkel a koronavírus-járvány miatt. A mostani forgatások is leálltak.

Kép
Sztárok

Rendhagyó programajánló – Ha karanténban ragadtál

Négy fal és a koronavírus miatti szorongás nem a legjobb kombináció, úgyhogy mi inkább összegyűjtöttük neked a legérdekesebb online programokat.

Kép
Életmód

A home office-ban dolgozók produktívabbak

A koronavírus előretörésével a home office jelenleg biztonságosabb választás is, mint tömegközlekedéssel eljutni a munkahelyedre. Ahhoz azonban, hogy a legjobbat hozd ki magadból, érdemes megfogadni néhány tanácsot!

Kép
Promóciók

Tavaszi dekortippek, irigylésre méltó álomkertek, az otthon szerelmeseinek! Megjelent az Otthonok&Megoldások tavaszi lapszáma

Ha valamikor, hát most, a koronavírus járvány és kijárási korlátozások közepette még nagyobb főszerepet kap az, hogy az otthonunkat a lehető legszerethetőbb módon rendezzük be, és kertünket (ha van), a legszebb pompába hozzuk.

Kép
Életmód

5 bőrtünet a vaginádon, ami totálisan ártalmatlan

Ha észreveszünk valami szokatlant a koronaékszerünk körül, általában pánikba esünk, és rögtön a legrosszabbra gondolunk. Figyelem, szenzitív tartalom következik!

Előző oldal
Következő oldal